Er op uit naar Gratzfeld in het Siebengebirge

Vrijdag 22-23-24 juni 2012

Enkele motoren vertrokken uit Meerssen richting Haanrade naar Niek en Bertien. Fien was met de aanhanger en auto reeds aanwezig. Voor vertrek werd nog koffie gedronken en de rijroute bestudeerd. Men vertrok richting Gratzfeld, er werd door mooie dorpjes en smalle wegen gereden. Na ongeveer 2 uurtjes te hebben gereden werd er gestopt om de inwendige mens te versterken. Na weer op kracht te zijn gekomen vertrokken we om rond 17.00uur de eindbestemming te bereiken. Daar werden we begroet door Paul en Roos, Jan en Ria. Dan onze slaapplaats klaar maken. En nu op verkenning naar eten en drinken . ‘s Avonds vond er een gezellig kampvuur plaats.

 

Zaterdag morgen werd er gezamenlijk ontbeten en men kon zich inschrijven voor de rit. Rond 13.00 uur vertrok men voor de rit van 78 km. met verschillende opdrachten. Na de rit kon men van koffie of thee genieten en van  eigen gebakken taart en cake. ‘s Avonds werden de prijzen uitgereikt. Paul kreeg een prijs als oudste deelnemer en Marina als jongste deelneemster. Na afloop werden bij het kampvuur nog enkele sterke verhalen en oude koeien uit de sloot gehaald. We warmden ons nog wat op aan het kampvuur en daarna lekker slapen.

Zondag na het ontbijt werd er ingepakt om naar huis te vertrekken want ze hadden slecht weer gemeld. Rond 10.30 uur vertrokken we langs een andere route naar huis. Maar helaas bleven we niet droog. Het was een gezellig en mooi weekend.